Bijeenkomsten en informatieavonden

Op deze pagina vindt u een overzicht van de geplande (informatie)bijeenkomsten en verslagen van eerder georganiseerde bijeenkomsten.

Informatiebijeenkomst over ontwerp-RES 1.0 (april 2021)

Dinsdag 20 april was er een digitale informatiebijeenkomst over de ontwerp-RES 1.0. Tijdens deze bijeenkomst gaven we uitleg over de voortgang van de ontwerp-RES 1.0 en de lokale situatie. De ontwerp-RES 1.0 laat zien hoeveel energie we willen opwekken in 2030 en welke gebieden hier mogelijk geschikt voor zijn. De ontwerp-RES 1.0 lag van maandag 19 april tot en met zondag 30 mei ter inzage.

  • Lees de antwoorden op de vragen die deelnemers stelden tijdens deze bijeenkomst.
  • Klik op de afbeelding om de opname van de informatiebijeenkomst terug te kijken via YouTube. Deze opname duurt ongeveer 1,5 uur en is ondertiteld.

Informatiebijeenkomst 20 april 2021 ontwerp-RES 1.0

Inwonersavonden lokaal haalbaarheidsonderzoek (februari 2021)

Op 11, 16 en 17 februari waren er een aantal digitale bijeenkomsten over het lokaal haalbaarheidsonderzoek naar opwek van zon en wind in de gemeente Zutphen. Tijdens de bijeenkomsten werden inwoners en andere belanghebbenden bijgepraat over de eerste uitkomsten. Ook konden aanwezigen vragen stellen.

Hieronder vindt u een overzicht van vragen en antwoorden die aan bod zijn gekomen tijdens deze digitale informatiebijeenkomsten. In de nieuwsbrief van vrijdag 12 maart 2021 vindt u de verslagen van deze avonden.