Zonnepanelenactie gemeente Zutphen

Met de zonnepanelenactie voor inwoners kunt u zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpe prijs.

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket en ZutphenEnergie. Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is installateur Kimenai gekozen om de installatie van zonnepanelen uit te voeren.

Een compleet verzorgde installatie

Het aanbod in deze actie bestaat uit een volledig werkend zonnepanelensysteem. Installatie van het systeem is inclusief zonnepanelen, omvormer, aanleg van bekabeling en de aansluiting van het systeem op uw meterkast. De zonnepanelen kunnen op zowel een schuin als een plat dak worden geïnstalleerd.

Wanneer de zonnepanelen op uw dak zijn geïnstalleerd, gaat u dezelfde dag nog duurzame energie opwekken. Om de kwaliteit van het zonnepanelensysteem te waarborgen, zijn garantievoorwaarden aan zowel het materiaal als de installatie gesteld. Hieronder leest u meer over de aangeboden materialen.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie

Er zijn op dit moment 3 acties:

  1. Zonnepanelenactie Zutphen Zuid. Aanmelden voor deze actie was mogelijk tot en met 30 juni 2020.
  2. Zonnepanelenactie Warnsveld en Waterkwartier. Aanmelden voor deze actie is nog mogelijk.
  3. Zonnepanelenactie Centrum en Noordveen. Aanmelden voor deze actie is nog mogelijk.

Meer over de actie leest u op www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Het Energieloket geeft informatie over duurzame maatregelen voor de woning én organiseert collectieve projecten om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Zutphen.

ZutphenEnergie

Heeft u vragen over de zonnepanelenactie? U kunt altijd even binnenlopen bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie. ZutphenEnergie is de lokale energiecoöperatie van en voor Zutphense inwoners en bedrijven. Samen lokaal naar energieneutraal is haar missie. ZutphenEnergie zit in de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in het centrum van Zutphen.