Jeugd en jongeren

Zit je ergens mee? Heb je een vraag over jezelf, je studie of over school? Zit je even niet lekker in je vel of wil je gewoon dat er even iemand luistert omdat je wat leuks te vertellen hebt, en dan het liefst iemand van je eigen leeftijd? Jongeren bij WALHELLEp zijn er voor jou.

WALHELLEp is een luister- en chatlijn voor en door jongeren. Juist in coronatijd kun je wel wat steun of gewoon aanspraak gebruiken. Wat is er dan lekkerder om even je problemen van je af te praten of om gewoon een fijn gesprek te hebben met iemand die echt geïnteresseerd is in je verhaal? Daar kun je bij WALHELLEp voor terecht. Je kunt ook chatten als je je zorgen maakt om iemand uit je omgeving. En niet vergeten; alles wat er wordt verteld of gezegd, het blijft tussen jou en hun luisterende oor.

Meer informatie is te vinden op de website van WALHALLAb. Of bel, chat of e-mail naar WALHELLEp: 085 4000393 of via walhellep@walhallab.nl

WALHELLEp is bereikbaar op maandagen tot en met woensdagen van 13:00 tot 17:00 uur.

NJI

Ook het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) is er voor jou! Is het vaccin wel veilig? Wat weten we over het coronavirus? En wat staat er in de coronawet? Je mag met vrienden afspreken, maar waar moet je bijvoorbeeld op letten? Antwoorden op deze en nog veel meer vragen vind je via de website van het NJI.  Via deze link vind je ook informatie speciaal voor ouders en (jongere) kinderen.