Integrale controle gehouden op De Revelhorst

12-11-2021

Op 11 november is een integrale controle uitgevoerd op bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen. Een team van gemeente, douane en politie heeft 23 adressen bezocht. Doel van de controle was om zicht krijgen op de naleving van de geldende wet- en regelgeving en te onderzoeken of er sprake is van eventuele misstanden.

Uitkomst controles

In het algemeen waren de zaken bij de bedrijven goed op orde, maar tijdens de controle zijn ook een aantal zaken geconstateerd waarvoor nog een nader onderzoek plaatsvindt. Op enkele plekken was sprake van illegale bewoning. De gemeente Zutphen heeft het initiatief genomen voor deze controle om malafide ondernemers of criminelen zo minder of geen gelegenheid te bieden hun activiteiten op bedrijventerreinen te ontplooien. Dit was de derde controle die in 2021 plaatsvond. Zo houden we samen de bedrijventerreinen in Zutphen veilig en van goede kwaliteit.

Meld een vermoeden

Mocht u vermoedens hebben van illegale activiteiten (bijvoorbeeld op bedrijventerreinen), dan kunt u dat melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Als u uw informatie liever anoniem meldt, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.