Onderzoek naar duurzaamheid via inwonerspanel

4-10-2021

Op welke manier bent u bezig met duurzaamheid, duurzame energie, energiebesparing, milieu en klimaatverandering? Wat wilt u zelf doen en hoe kan de gemeente daarbij helpen? Deze vragen staan centraal in het nieuwe onderzoek onder ons inwonerspanel 'Zutphen spreekt'.

Deelnemen aan het onderzoek

We horen graag uw mening. Als deelnemer van het inwonerspanel ontvangt u vanzelf een uitnodiging voor het onderzoek. Bent u geen lid maar wilt u wel meedoen? Ga dan naar www.moventem.nl/zutphen. Daar staat de vragenlijst voor u klaar.

Het inwonerspanel

Ruim 1600 inwoners van onze gemeente zijn lid van het inwonerspanel. Zij krijgen een aantal keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Het invullen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De meeste deelnemers vullen de vragenlijst online in. Zij ontvangen een e-mail als er een nieuwe vragenlijst is. Deelnemers die de vragenlijst liever op papier invullen, krijgen die per post toegestuurd.

De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Zo helpen de leden ons om keuzes te maken voor Zutphen.

Aanmelden

Er zijn inmiddels ruim 1600 leden. Helpt u ons dit aantal te verhogen? Iedereen vanaf 16 jaar die in de gemeente Zutphen woont, werkt en/of onderneemt kan deelnemen aan het inwonerspanel. Inschrijven kan via www.zutphenspreekt.nl.