Scherpe en bevlogen communicatieadviseur

Ben jij leergierig en doortastend en heb jij een passie voor het communicatievak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een communicatieadviseur die geniet van de breedte van het vak. Die kansen ziet om zichzelf te verbeteren en die ‘eager’ is in het aanpakken van communicatieklussen die hij/zij nog nooit heeft gedaan. Die het leuk vindt om na te denken én te doen. En die past binnen ons team en onze lijfspreuk omarmt: “Wij zullen dit varkentje wel even wassen!” Kortom, je bent ambitieus, neemt verantwoordelijkheid en gaat geen uitdaging uit de weg. Gezien de samenstelling van ons team is het fijn als je een flinke portie nauwkeurigheid en liefde voor lijstjes meebrengt.

Dit wordt jouw werk

Wij bieden jou een breed pakket aan communicatieklussen. Van het adviseren van projectleiders en beleidsmedewerkers, het schrijven van een webtekst tot het maken van een infographic, video en andere middelen. Je hebt een paar grotere klussen in je pakket, zoals arbeidsmarktcommunicatie en participatie-communicatie. Je draait volledig mee met het team, zoals met piket crisiscommunicatie, intakegesprekken voor toekomstige klussen en in de redactie van ons nieuwe personeelsblad.

Dit alles doe je samen met een team van 7 andere communicatiecollega’s met de volgende missie: Wij zijn een enthousiast en creatief team en maken ingewikkelde dingen simpel en begrijpelijk. Wij zorgen voor het juiste middel, passend voor de doelgroep op het goede moment. Een stapje extra zetten voor Zutphen doen we graag en met passie. Wij zien wat er in de stad, de organisatie en politiek gebeurt. En met die antennefunctie maken wij impact met ons werk.

Jij…

  1. beheert onze website en social kanalen samen met collega’s.
  2. adviseert projectleiders en beleidsadviseurs.
  3. bent (of wordt) expert in arbeidsmarktcommunicatie en participatie-communicatie.
  4. draait samen met andere communicatieadviseurs piketdiensten voor crisiscommunicatie.
  5. hebt een hbo-opleiding afgerond en hebt enkele jaren ervaring als communicatieadviseur en bent bekend met cms-en.
  6. bent enthousiast en je houdt van een goede grap.

Voor de stad én voor je eigen toekomst

De gemeente Zutphen is een gemeente waar wordt gedacht in oplossingen en waar we innovatief te werk gaan. Samen – als team en als organisatie - vinden we de kansen en de middelen om je hierin verder te ontwikkelen. Dus ook wat je toekomst betreft is er volop ruimte voor initiatief en verandering. En we leren natuurlijk ook graag van jou!

De gemeente Zutphen wil een inclusieve organisatie zijn. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze gemeente.

Wij bieden

Jouw salaris ligt tussen €2.756 (aanloopschaal 9) en €4.494 (functieschaal 10) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden naar €4.831 (uitloopschaal 10A).

Deze functie is voor 24 uur per week. Je functie is beschreven en gewaardeerd volgens het functieprofiel intern adviseur C.

Naast het salaris krijg je een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit budget te besteden. Google maar eens op ‘IKB gemeenten’.

Solliciteren

Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 8 augustus 2021 onder vermelding van vacaturenummer 21-30. De sollicitatiegesprekken plannen we op 13 augustus 2021.  

Meer weten?

Wie kan je beter informeren dan een toekomstige collega? Bel met Astrid Andringa, als je meer wilt weten over het team, onze manier van werken of de sollicitatieprocedure. Astrid is te bereiken op 06-28946026. We zijn benieuwd naar jou!