Contactpersonen voor ondernemers

Kijk bij welke gesprekspartners u als ondernemer altijd kunt aankloppen.

Bedrijfscontactfunctionaris

Paula is vraagbaak voor alle bedrijven. Zij wijst u de weg door de gemeente als u daar vragen over heeft. Legt verbindingen, lost knelpunten op. Ook als u zich wilt vestigen in een bestaand pand of een kavel wilt kopen op één van de Zutphense bedrijventerreinen bent u bij Paula aan het goede adres. E-mail p.christiaans@zutphen.nl of bel 06 20740763.

Financiële hulp

De ondernemersconsulent is uw gesprekspartner als u wilt weten of u een beroep kunt doen op bijstand en schuldhulp voor ondernemers. Wilt u als zelfstandig ondernemer investeren, komt u in (tijdelijke) financiële problemen, wilt u een onderneming starten of juist beëindigen, of wilt u een beroep doen op de minimaregelingen? Neem contact op met Guus Beking, ondernemersconsulent via ondernemers@zutphen.nl of bel ons via 14 0575.

Accountmanager binnenstad, toerisme en marketing

Matthijs is vraagbaak voor winkeliers, horecaondernemers en organisatoren van evenementen. Hij werkt mee in het Programma Binnenstad. Vaste overlegpartner van platforms en samenwerkingsverbanden: lokaal (Binnenstad, Horeca, Stichting Zutphen Promotie) en regionaal (Achterhoek en Hanzesteden). Mail m.spits@zutphen.nl of bel 06 81425687.

Relatiemanager Economie en Cleantech

Louis is regelmatig aan het werk in het Pakhuis. Bij hem kunt u onder andere terecht als u wilt besparen op uw energieverbruik of zelf energie wilt opwekken, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen. Ook voor onderwerpen als Smart grid, Microgrid, Circulariteit, Warmtenet en de Industriehaven kunt u bij hem terecht. Mail l.post@zutphen.nl of bel 06 28524851.

Andere vragen?

Neem contact op via de algemene contactgegevens van de gemeente. Of stuur een e-mail naar: ondernemers@zutphen.nl.