GelreWerkt!

GelreWerkt! is een onderdeel van de gemeente Zutphen en dé partner voor werkgevers en werkzoekenden in de regio Zutphen op het gebied van werk en ontwikkeling. Als samenwerkingspartner zorgen zij voor de ideale duurzame verbinding tussen werkgever en werkzoekende. Ook voor inwoners met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Dat doen zij met hart voor mens en de zaak, snel en professioneel.

Regionale focus

GelreWerkt! heeft een regionale focus en werkt samen in arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe; FactorWerk. Zij werken daarin nauw samen met lokale en regionale bedrijven, instellingen, werkgevers en samenwerkingspartners voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen zij door ondersteuning te bieden daar waar nodig. Met als doel een arbeidsmarkt waarin iedereen werk heeft, bij voorkeur betaald werk bij een reguliere werkgever. Met altijd aandacht voor ontwikkeling van de werkzoekende die past bij het eigen vermogen en de kansen op de arbeidsmarkt.

Binnen GelreWerkt! zijn de volgende taken belegd: werkgeverschap Wet sociale werkvoorziening (Wsw), begeleiding en ondersteuning van werkzoekenden vanuit de Participatiewet en niet-uitkeringsgerechtigden uit de gemeente Zutphen.

Benieuwd wat GelreWerkt! voor u als werkzoekende of werkgever kan betekenen? Lees het op Gelrewerkt.nl. De medewerkers van GelreWerkt! gaan graag samen met u aan de slag. Altijd vanuit een passende samenwerking en partnerschap!