Inkoop sociaal domein

Biedt uw organisatie diensten aan met betrekking tot Wet maatschappelijke ondersteuning (huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding) en Jeugd? Hier vindt u alle informatie die van belang is om voor een overeenkomst in aanmerking te komen.

Inkoop Jeugd en Wmo begeleiding en dagbesteding

Diensten aan onze inwoners met betrekking tot Jeugd kopen wij regionaal in. Volg de ontwikkelingen op de website van ZorgRegio Midden-IJssel/Oost-Veluwe. De gemeente Zutphen doet niet mee met de regio bij de inkoop van huishoudelijke hulp en Maatschappelijke opvang/Beschermd wonen.

Inkoop Wmo huishoudelijke zorg

Biedt u organisatie diensten aan inwoners aan met betrekking tot huishoudelijke hulp? Hier leest u hoe u voor een overeenkomst in aanmerking kunt komen. Het gaat om het inkoopproces Huishoudelijke Hulp 1 en 2 (HZ1 EN HZ2).

Zo werkt het

Van 6 tot en met 20 november 2019 konden aanbieders reageren op de tarieven voor 2020 en de voorgestelde wijzigingen op de overeenkomst per 1 januari 2020. De Nota van Inlichtingen en de gewijzigde documenten vindt u onderaan deze pagina.

De tarieven voor huishoudelijke zorg zijn per 1 januari 2020:

  Tarieven per 1 januari 2019 Tarieven per 1 september 2019 Tarieven per 1 januari 2020
HZ 1 € 25,80 € 25,80 € 27,00
HZ 2 € 28,80 € 27,00 € 27,60

Toelatingsproces

Voor de inkoop van huishoudelijke zorg (HZ1 en HZ2) hanteert de gemeente Zutphen een toelatingsproces op basis van het 'Openhousemodel'. In het procesdocument hieronder wordt het Openhousemodel toegelicht. Met iedere aanbieder die voldoet aan de eisen in het procesdocument, willen wij een overeenkomst sluiten.

Instapmomenten

Aanbieders kunnen op verschillende momenten instappen tijdens de duur van de overeenkomst. Toetreden kan op vaste momenten:

  • 1 maart – inschrijven kan tot 1 februari;
  • 1 september – inschrijven kan  tot 1 augustus.

Het is mogelijk dat wij tussentijds extra instapmomenten aankondigen. Toetreden als aanbieder is mogelijk als de aanbieder voldoet aan de criteria en voorwaarden zoals aangegeven in het procesdocument. Het toelatingsproces is aangekondigd op TenderNed.

Toelatingsdocumenten

In het procesdocument huishoudelijke zorg 1 en 2 (pdf, 623 kB) leest u hoe aanbieders kunnen toetreden. De bijlagen bij het procesdocument zijn van belang voor uw toelating.

Bijlagen bij het procesdocument

1e Nota van inlichtingen (pdf, 407 kB)

2e Nota van inlichtingen (pdf, 180 kB)

3e Nota van inlichtingen (pdf, 187 kB)

Administratieprotocol (pdf, 1.3 MB)

Algemene Voorwaarden Sociaal Domein pdf, (352 kB)

Overeenkomst huishoudelijke zorg 1 en 2 (pdf, 585 kB)

Uniform Europees aanbestedingsdocument (pdf, 267 kB)

Overige in te vullen bijlagen (doc, 44 kB)

Vragen?

Heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar HHinkoop@zutphen.nl.