Aanslagbiljet gemeentebelastingen

28-02-2024

Tribuut belastingcentrum verstuurt in februari de aanslagbiljetten gemeentebelasting. Hieronder leest u wanneer u het biljet ontvangt:

  • Heeft u een account op MijnOverheid? Dan heeft u na 16 februari het aanslagbiljet in uw berichtenbox ontvangen.
  • Heeft u geen account op MijnOverheid? Dan heeft u na 20 februari het aanslagbiljet via de post ontvangen.

Tribuut beantwoordt uw vragen

Denkt u dat er iets niet klopt? Of heeft u vragen? Tribuut beantwoordt uw vragen.

Samen met een taxateur uw WOZ-waarde bespreken

Bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Of heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met Tribuut belastingcentrum.

Het is belangrijk dat uw WOZ-waarde klopt. Daarom kijkt een taxateur graag met u mee om de WOZ-waarde, als het nodig is, aan te passen. Dit kost u niets.

Wilt u graag samen met de taxateur naar uw WOZ-waarde kijken? Bel dan naar Tribuut belastingcentrum. Het telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina. Een van de medewerkers plant een belafspraak in met een taxateur.

Is uw WOZ-waarde niet juist? Dan wordt dit kosteloos, snel en eenvoudig aangepast. Het indienen van een bezwaar is hierdoor niet nodig.

Let op: u kunt tot vijf weken nĂ¡ dagtekening van uw aanslagbiljet een belafspraak maken. De datum van de dagtekening vindt u aan de rechterzijde van aanslagbiljet.

Ik kan mijn gemeentebelasting niet betalen, wat moet ik doen?

Heeft u een bijstandsuitkering of een ander minimuminkomen? Of kunt u met uw inkomen moeilijk rondkomen? En heeft u weinig tot geen spaargeld? Misschien komt u in aanmerking voor kwijtschelding. In dat geval hoeft u een aantal belastingen niet te betalen.

Lees meer over kwijtschelding van gemeentebelasting. Twijfelt u of u in aanmerking komt en wilt u uw situatie met Tribuut bespreken? Neem dan gerust contact op.

Andere vragen?

Neem gerust contact op met Tribuut.

  • Bel Tribuut via 055 580 22 22. Tribuut is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30-17.00 uur en op vrijdag van 08.30-12.30 uur.
  • Stuur een e-mail naar info@tribuut.nl.

Of ga naar www.tribuut.nl voor meer informatie over de gemeentebelastingen.

Aanslagbiljet vanaf volgend jaar digitaal ontvangen?

Ontvangt u uw aanslagbiljet per post en wilt u het liever digitaal ontvangen? Dit kunt u snel en gemakkelijk regelen via www.mijnoverheid.nl.

Lees hoe u kunt instellen dat u uw aanslagbiljet digitaal ontvangt.