Hulp bij schulden

Als zelfstandig ondernemer met schulden kunt u terecht bij team Schuldhulp voor gratis hulp. Het doel is dat u uw financiën weer op orde krijgt en uiteindelijk schuldenvrij wordt.

In persoonlijke gesprekken brengen we uw financiële situatie in kaart en stellen we samen een actieplan op om stap voor stap tot een passende oplossing te komen. Wij hebben specialistische kennis in huis die nodig is voor het bieden van schuldhulp aan zelfstandig ondernemers.

Voor wie?

Als op uw situatie één of meer van onderstaande punten van toepassing zijn, is het belangrijk om direct contact met ons op te nemen.

  • Het lukt u niet om uw zakelijke schulden te betalen.
  • U heeft achterstanden op de betaling van privé vaste lasten zoals huur, energie of zorgverzekering.
  • U heeft overige onbetaalde privérekeningen.
  • Uw boekhouding is niet op orde en er is geen geld om dit op korte termijn te realiseren.
  • Uw belastingaangiften zijn niet op tijd ingediend en u hebt (ambtshalve) aanslagen ontvangen.
  • U ontvangt brieven van incassobureaus en deurwaarders.
  • Schuldeisers dreigen met het aanvragen van uw faillissement.

Kosten

De hulp is gratis.

Aanmelden voor hulp of vragen

Wilt u zich aanmelden voor hulp? Of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met team Schuldhulp. U kunt een e-mail sturen naar schuldhulp@zutphen.nl of ons bellen op 14 0575.

Hulp bij uw financiële administratie

Zoekt u ondersteuning bij het op orde krijgen - en houden - van uw financiële administratie? Wij werken intensief samen met de ervaren en geschoolde vrijwilligers van Stichting SchuldHulpMaatje Zutphen. Zij bieden u de noodzakelijke begeleiding en ondersteuning voor onder andere een overzichtelijke administratie. Ook helpen ze u bij het voorkomen van oplopende betalingsachterstanden, en daarmee zorgen zij er met u voor dat er geen te grote schuldenlast ontstaat.

Wij brengen u graag in contact met SchuldHulpMaatje Zutphen voor een persoonlijk gesprek. U kunt ook zelf contact opnemen. Neem contact op via de website van Schuldhulpmaatje.