Werken bij gemeente Zutphen

Bij de gemeente Zutphen doe je werk dat er werkelijk toe doet. Het is interessant, heel divers en uitdagend. Je hebt veel meer invloed dan je misschien denkt. Je draagt door je werk bij aan het dagelijkse leven en welzijn van inwoners, ondernemers en organisaties.

Gemeente Zutphen is een aantrekkelijke werkgever waar deskundige mensen werken met een dosis veerkracht. Wij zijn klaar voor de toekomst! We zijn creatief en zien altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

We werken nauw samen met onze inwoners, ondernemers en organisaties. We zijn regelmatig op zoek naar talentvolle enthousiaste mensen. We zoeken mensen die lef hebben om zich ondernemend op te stellen en betrokken zijn. Mensen die met nieuwe ideeën komen en kansen pakken. Die zelf vorm geven aan de inhoud van hun werk.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net afgestudeerd? Deel dan je opgedane kennis met ons en lever met frisse inzichten een bijdrage aan het waarmaken van onze ambities!

Nieuwsgierig naar een baan bij de gemeente Zutphen? Bekijk dan onze video of vacatures.

Video Werken bij de gemeente Zutphen
Bekijk onze video "Werken bij gemeente Zutphen" op Youtube

Werken in Zutphen

Zutphen ligt aan de rand van de mooie groene Achterhoek. Het is een Hanzestad aan de IJssel en een centrumgemeente voor de regio. Zutphen is een Torenstad, een antroposofische stad en een ambitieuze stad met creatieve inwoners. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland en dat is te zien aan de vele oude monumenten in de binnenstad. De gemeente Zutphen bestaat uit 5 wijken en het prachtige groene dorp Warnsveld met buurtschappen, landerijen en bossen.

Het stadhuis staat middenin de mooie binnenstad. Tussen de middag gaan veel collega’s een rondje lopen langs de IJssel, door de hofjes of door de winkelstraten. Op 10 minuten afstand (lopend) staat de HDW; het gebouw waar veel collega’s binnen het sociaal domein werken. Aan de rand van een woonwijk en dichtbij de IJssel, ook mooi voor een fijne lunchwandeling. De Buitendienst (‘de werf’) staat aan de rand van de stad op een bedrijventerrein. Van daaruit vertrekken de collega’s ’s ochtends vroeg naar alle delen van de gemeente voor onderhoud aan riolering, groen en wegen. Tussen de middag komt iedereen weer samen in de kantine van de werf.