Ontmoetingsplekken in het dorp Warnsveld

Buurthuis 't Warnshuus

't Warnshuus in Warnsveld

’t Warnshuus op de Dreiumme, is een centrale ontmoetingsplek voor en door inwoners van Warnsveld en Leesten. In 't Warnshuus vinden activiteiten plaats voor allerlei doelgroepen. Van cursussen tot activiteiten voor jong en oud. In de ruime, modern ingerichte zalen, die ook verhuurd worden.

Website van 't Warnshuus

Cultureel Centrum ‘t Nut

't Nut in Warnsveld

’t Nut is een locatie van Perspectief Zutphen. Hier worden veel activiteiten van derden georganiseerd. Voor informatie over zaalhuur kunt u contact opnemen met de beheerder (via de website van Perspectief Zutphen).

Gemeentecentrum de Eekschuur

Eekschuur Warnsveld

De Eekschuur maakt onderdeel uit van de protestantse gemeente Warnsveld/Leesten. In het centrum vinden vooral activiteiten plaats van Bezinning, Gesprek en Ontmoeting (BG&O), catechese, college- en kerkenraadsvergaderingen enz. Het gebouw is ook beschikbaar voor andere bijeenkomsten.

Jongeren Ontmoetingsplek (JOP)

Jongeren Ontmoetingsplek Warnsveld

Aan de Lage Weide staat sinds juli 2018 een overdekte ontmoetingsplek voor jongeren. Deze plek is door de jongeren in samenwerking met gemeente en politie geplaatst. Op de plek gelden regels die door de jongeren zelf zijn gemaakt.