Bewonersorganisaties in het Waterkwartier

Deze bewonersorganisaties zijn actief in het Waterkwartier.

Culturele kaart

Via de Culturele kaart van Muzehof, centrum voor de kunsten, kunt u zoeken naar aanbieders van amateurkunst voor kinderen tot en met 18 jaar.

Speeltuinvereniging BSP

De speeltuin BSP (Buitensingel, Spittaalderkamp, Pagematestraat) aan de Pagematestraat 22-A in Zutphen, is een plek voor alle buurtbewoners. Hier kunnen zij elkaar ontmoeten, meedoen aan activiteiten (voor kinderen, tieners en vrouwen) en kinderen kunnen hier volop spelen.

Stichting Cornerstone

De stichting organiseert activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen. Daarnaast organiseert de stichting (re-)intergratietrajecten in het Lighthouse aan de Troelstralaan.

Jeugdtuinen

Op Tuincomplex Hoge West/Laarmansheuvel

Buurtactiviteiten omgeving Waterjungle

Diverse activiteiten voor jong en oud in de omgeving van de natuurspeelplek “Waterjungle” aan de Van Houtenstraat.

YMCA Zutphen-Warnsveld

YMCA organiseert kinder- en jongerenkampen, zomerfestivals, de meet&greet, kinderbakclub en andere activiteiten in het clubhuis aan de Emmerikseweg.

Wijkcentrum Waterkracht

Diverse activiteiten voor jong en oud, zoals: leesclub, brei en haak club, gymmen voor verschillende leeftijden, sjoelen, huiswerkbegeleiding, inloop voor jongeren, samen eten en nog veel meer. Binnen wandelen voor koffie/thee en wat lekkers i ook mogelijk. Daarnaast kan je als bewoner hier van alles organiseren.

Website van Wijkcentrum Waterkracht.