Zorgwoning

Zelfstandig blijven wonen met zorg kan in een zorgwoning. Een zorgwoning is een huurwoning bij een zorginstelling. De woning is helemaal ingericht voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Aanvragen en inschrijven

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het persoonlijk gesprek.  Aan het eind van het persoonlijk gesprek vertellen wij wat de juiste oplossing voor u kan zijn. Binnen 8 weken ontvangt u een brief met daarin de uiteindelijke beslissing.

U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging nodig of voor dagbesteding/begeleiding. Heeft u deze niet? Dan kan onze medewerker u uitleggen wat u moet doen om deze indicatie te krijgen. Bij de inschrijving kunt u uw voorkeur voor een locatie kenbaar maken.

Locaties

  • Bornhof - Zutphen
  • Den Bouw - Warnsveld

Voor andere locaties zoals Polbeek, St. Elisabeth, De IJsselflat en ’s-Heerensteen kunnen wij niet bemiddelen, maar wel adviseren over de aanmelding.

Toekenning

Wij geven aan de woningeigenaren van Het Bornhof en Den Bouw de kandidaten voor een zorgwoning door. Als er een woning vrijkomt en u bent aan de beurt, dan neemt de woningeigenaar contact met u op.